ill-Kim

Boss med storslagna planer

Description:

ill-Kim(eller Lill-Kim som hans ovänner brukar kalla honom) är en ung man med en mission att skapa sig ett namn. Det är en ny tid på båten och endast du själv sätter gränserna för hur långt du kan nå. Och möjligen andras kulor. Men det är därför man har ett gäng. Så man själv kan undvika att ta första smällen.

GRUNDEGENSKAPER
Styrka: 3
Kyla: 3
Skärpa: 3
Känsla: 5

FÄRDIGHETER
Kommendera: 3
Skjuta: 2
Manipulera: 2
Vårda: 2

TALANGER
Välbeväpnat gäng

6 patroner
2 skrubb
5 vatten

UTRUSTNING
Skrotpistol

RELATIONER TILL RP
Pirra Johansson: är en potentiell viktig informationskälla för att sätta dit bossen Hubor. KIM plåstrade om pirra när han förlorade sin match mot Bulta.

REALTION TILL SLP
Hatar: bossen Bybor som är Kims ständiga nemesis.

Skyddar:

DRÖM
Ena arken och ta folket bortom ön och upptäcka omvärlden.

image.jpg

Bio:

Kim har alltid haft en förmåga att samla personer omkring sig. Redan som barn hade han en stor samling andra barn omkring sig som tyckte han av någon anledning var värd deras uppmärksamhet. En stor anledning till hans attraktion är att Kim har en god blick för att se vad folk värderar och vad som samtidigt är dålig tillgång på. Om du kan förse folk med det de behöver så blir det ofta lätt att få dem att följa dig. Redan vid unga år hade han samlat ett gäng omkring sig som var mer en villiga att springa ärenden och utföra allehanda uppdrag i arken i utbyte mot att få känna den gemenskap och trygghet som ett gäng och en ledare kan ge. Han har nu över ett dussin hejdukar som lyckats muta in ett litet område i Arken som sitt eget där de bedriver allehanda verksamhet. Gängets medlemmar har tagit sig namnet Kimsters efter sin ledare Ill Kim.
Verksamheten är tämligen omväxlande i nuläget. Ibland gör de små expeditioner på ön för att hitta mat eller fynd (även om ön börjar bli exploaterad). De driver en liten sjukstuga där Kim hjälper till att vårda granskapets boende (i utbyte mot gentjänster såklart). Vissa veckor låter Kim delar av gänget att hjälpa till med byggnationer eller reparationer på arken. På senare tid har han även tagit på sig lite mer farliga uppdrag som att nedgöra hot mot arken i form av zonmonster eller göra raider mot andra bossar (ofta i tillfälliga allianser med andra mindre bossar). Några lyckade raider har gjort att Kimsters nu är utrustade med skrotpistoler och pilbågar/armborst vilket gjort att Kim nu börjat höja blicken utanför arken för att ta steget ut i Zonen med en förhoppning att nya fornfynd skall kunna stärka hans inflytande i arken ytterligare med ökade följeslagare som resultat. Han har dock förstått att för att detta skall gå vägen behöver han tillskansa sig mer kompetenta allierade än den rena styrka som hans gängmedlemmar ger honom. Han är därför på jakt efter andra äventyrslystna arkeninvånare att alliera sig med. Och kanske i förlängningen rekrytera till sitt gäng. En stark boss kommer ju behöva ett gäng löjtnanter.

ill-Kim

Sicken röta mrfritz